Torsdag

Sitter  i en datasal på skolan och drygar. Ska skriva nått om utmattning, jag fattar inte mycket xD men det är som vanligt då =P. Ikväll fest, men alla min planer är förstörda =( sadface =(=( . MEn jag peppar ändå=)
Ska nu återgå till mitt jätteroliga arbete och få MVG =P


Oooolaaaa




Is it true

http://www.freestreet.se/?r=10572 bli medlem=P

Idag var det första dagen på nästan nio veckor som jag var på skolan. Tråkigt vare iallafall. Vi hade bad på Edda och jag, Emilia och Erika gick dit i de kalla regnet som nästan öste ner. Kallt vare, vi skulle ha tage på vära badkläder innan vi gick till Edda xD. På Edda badade vi och bastade. Mysigt vare =P.
Tillbaka till skolan hade vi hål i jättelänge och sen hade vi BaF. I en och enhalv timme typ. Känn peppen, Nej skulle inte tro de va xD. Vi fick massa läxa och grupparbeten som vi skulle göra. jippi haha.
Ska se nå gayprogram på tv nu.
puss

Tingaliiin

Vaknade upp med en Emilia och en Malin vid min sida, dom hade sovit över hos mej=). Vi åt frukost och chillade ute på min altan. Linnéa komme. Emilia och Malin for hem nån gång på dan och då for jag och Linnéa och köpte glass på pizzan =) god varen =D. Hela kvällen satt jag vid min dator och skrev på mitt tal som jag ska hålla nån gång i veckan =S. Känner inte peppen. Ska nu se på film elr nått och peppa på skolan imorrn =/

Daviiid =)


Som en blixt

Dagen idag har gått väääldigt fort. Det var ju sista dagen på Fritte.. sadface. Barnen var väldigt roliga=P. Av förskoleklassen fick jag en fin bok med en massa fina teckningar. =)
Vi fikade chokladsnittar till mellis som ett "stor" barn hade bakat. Dom blev väldigt goda. tack för de fikat=). Sen var min dag slut =(.
For hem och satte ute på altanen och solade lite. Sen gick jag ner och städade. Två timmar senare hade jag städat mitt rum, min toa och rummet som är utanför mitt rum =)
Sandra komme till mej på efter maten och vi bastade, babblade, såg film och brottades =) Det var väldingt skojj =P.
Vi gick ut en prommis och och tog sin moppe hem och jag fortsatte att vara ute och gå. Jag gick till Kåge =}
Ska sova nu puuss=)

Nyktert vare hära xD

On my way here

Idag var det min näst sista dag på Fritte. Trodde seriöst att jag skulle få migrän ( jag har aldrig migrän) eller nått i morse för en kille i förskoleklassen har så jobbig röst och han skrek i mina öron hela tiden, även om man sa till han! :P Hahah men vi gick ut så det vart bättre då. Min hopprepssnurrar muskel har blivit råstark i veckan efter alla hoppande som barnen har för sig. Ett av barnen badade i en stor vattenpöl och vart dygnsur, men hon hade kul iallafall. Och det såg verkligen härligt ut =). Vi ett for alla förskoleklassbarnen hem och alla stor barnen från ettan och tvåan kom och lekte med oss. Efter mellis var vi och lekte i gympan alla barnen och fröknarna. Vi lekte en råskum lek som hette varmkorv. De var som tagen tagen men om man vart tagen skulle man ställa sig med armarna sakt upp och skrika KORVKORVKORV tills någon kom och befriade den =P. HAHHAHAH de va iallafall kul =P. Sen lekte vi spökboll, riktigt råkul =). Det kännes som bra när nästa alla barnen satt på bänken och ropade KASTA PÅ LINA till sina kompisar som var ute på planen. HAhahha, sen hoppade jag lite hopprep med barnen. Vi körde ABC jag älskade Lucas xD hahah alla vart imponerade av min braiga hoppteknik.    
Nu ska ja fortsätta med mitt pluggande =P Pöss



Mitt mål denna sommar är att kunna göra såhära=P

It´s over


I
Vad händer??

Cry

Sista dagen på lovet sitter jag och pluggar
som en jävla tomtenisse dagen före julafton xD
hahahha fifan
och inte blir högen mindre xD


En sensation

Igår hade jag Sara Erika och Jenny myskväll i skegas relaxavdelning. Vi bastade pratade skrattade åt kladdkaka och spelade tvspel. Jag har verkligen saknat att mysa men mitt oldpeople. Fast det vara ju bara två gammalfolk och en newpeolpe. Men de gjorde ingenting. Erika och Jenny sovde hära sen och vi låg och skrattade till halv två. Vi somnade och Jenny väckte oss klockan tio.
Efter att domm hade farit satt och och åt smörgostårta och chillade med mysmusik =) Det här jag gjort fram till typ nu =P. Jag vara ute en sväng och gick men den prommisen  vart inte lång. Nu ska ja se på film och poppa popcorn.
Bilder från myskvällen kommer sen. 
Pussgonatt  

Once again

Don't lie and say that it's okay
It's alright yeah, there's nothing more to say
So I'm running away, I'm leaving this place

Don't tell me I'm the one to blame
It's too late for you to make me stay
No, I won't stay. I´m running away 



Here we come again














Happy birthday =D



Tiden går fort 14 år,
Grattis Lillbroh =D

Real to me

Nu är det inte många dagar kvar på Påsklovet =( det känns lita deppigt, men det får man ta. Det kommer ju ett långt härligt sommarlov snart =D Känn peppen =D
Min påsklov kännd då inte slöseri med lov.

I måndags vaknade jag hos Sandra och cyklade sedan fortare än blixten hem till mej för att vara med min vän Sara. Vi chillade ute på min altan och gick broarna runt. På kvällen chillade vi med massa barnfilmer och hade allmänt chill =)


I tisdags var jag Sandra, Per, Michan och Pontus och badade på Edda. Mycket lek och tolv vänder hann jag med =) På kvällen chillade jag men popcorn, Ugly Betty, Desperate Housewives och Lost =)

I onsdags bar det av till maxi för for. Tre timmar tog det att gå den långa vandringen men vi komme fram. Tod sen bussen till kåge och cyklade hem =P (bilder kommer sen). På kvällen chillade jag med min dator heela kvällen. Den är ganska mysig att vara med tycker jag =}

Idag är det torsdag och jag har varit med min lilla mamma hela dagen på stan. Vi köpte massa onödiga saker till min lillebror som fyller år på fredag =P.
Ska vara med min fina Sandra sen och äta ostkrokar och se film. Några brottningsmatcher hinner det nog också bli av =P




Mumsiga pojkar <3





Himlen är oskyldigt blå

Än så länge har min påskhelg varit ganska bra =). Jag fick ett påskägg av mina barn på dagis i torsdags, för det var min sista dag =( Det var riktigt snällt av dom=).
På kvällen bar det av till Lasse och Aina för att fira lasse och äta mass smörgåstårta =) Sen for jah och mamma till stan och hämtade upp min vän Erika och sedan sjkutsade mamma oss till Atorp där vi skulle ha förfest=). Min vän Per komme också dit med sin vän LillRobin. Elva for vi till station och ställde oss i den jätte lååååååånga kön. Vi komme in och dansade lite, sen for vi =/ det kändes som lite slöseri med pengar =/. Vi for till Kalles och sedan hem till Robin. Vi såg en Austin Power film, men jag somnade för dem söööög. Halv tre komme min och Erikas skjust hem till henne. Halv fyra låg vi däckade i hennes säng =). Hennes söta hundar kom och väckte oss klockan elva. Vi chillade med dom ett tag sen gick vi ner och åt nudlar och såg Ella den förstrollade. Johan var så snäll så han skjutsade hem mej från Skelleftehamn till Ersmark, riktigt snällt =). Hemma satt jag vid datan och åt tårta (det tog en timme att äta den). Mamma och Bompa och Johan komme hem och gjorde mat, sen satt jag vid datan hela kvällen och spelade sims xD. Klockan åtta på lördamorronen kom Bompa och väckte mej, för jag skulle följa dom på pimpeltävling. Det var häämskt att vara dära. Men jag överlevde nätt och jämnt xD. Efter pimpeltävlingen for vi till Lövånger och åt mat hos min moster och morbror. Min söta kusin Emma var också hemma för en gångs skull. Det var riktigt kul att träffa henne igen. Har saknat henne riktigt mycket. johan somnade på dirren efter att vi hade äte, sötis var han xD Vi var där till typ halv sex och sedan for vi hem på dirren. För jag skulle till min Sandra och hennes Peris. jag cyklade till kåge fortare än blixten och sen chillade vi med film till halv ett när jag cyklade hem. Sandra kom till mej dagen därpå och vi låg på min altan och solade och såg What a girl wants. Sen for hon hem, jag åt, och sen cyklade jag till henne och vi chillade med film, Role Models, Den lilla sjöjungfrun 2, Skattkammarplaneten och Twilight) till två när vi somnade aströtta i hennes säng. Hon väckte mej halv tolv och jag cyklade hem och chillade med Sara. Vi var riktigt duktiga och gick broarna runt och solade nån timme på min altan.

Simply the best

Du är den sötaste som finns
Du är den finaste jag vet
Du har allt det där som andra önskar sig
jag diggar Dig


Human

Dagens humör: Gladgladgladglad =D
Dagens önskan: Att dom senaste veckorna hde gått lite saktare
Dagens doft:Gooodis =)
Dagens smink: Ingkentink
Dagens klädsel: Mamis byxor och en svart tröja =P
Dagens inköp: Inget
Dagens längtan: Ikväll <3
Dagens kärlek: Alla dagisbarnen<3
Dagens väder: Grått =P
Dagens jag vill inte: Nån sjuka =P
Dagens måste: Plugga =(
Dagens mat: NÅtt gott hoppas ja =)
Dagens telefonsamtal: Har inte pratat i telefon idag =)
Dagens tvprogram: Inget =P
Dagens bästa: Alla söta barn på dagis <3
Dagens sämsta: Att det var sista dagen på dagis =(
Dagens roligaste: Alla söta barn på dagis <3


:S

High

Onsdag- näst sista dagen på mitt fina dagis =(

*Började halv sju, gjorde klart alla APU uppgifterna
*Halv tio bar det av med alla barnen till Snäckan och storsångsamling. Riktigt kul, jag höll på att skratta sönder åt alla dagistanterna som dansade runt xD
*Var tillbaka på dagis elva och åt luncha.
*La småbarnen vid tolv och sen så slutade jag. =)
*Komme hem och deckade i soffan vid klockan ett.
*Klockan två komme mamma och väkte mej
*Jag och mamma for på Maxi och handlade lite
* Vi körde till parkeringen på Isladan, där jag fick övningsköra lite,
fy och fan vad jag och mami skrattade. Jag var nästa värre än dom
i Sveriges värsta bilförare på att köra. Då äre illa xD
*Komme hem, åt, städade, såg Wolverine filmen, färgade håret,
valde ut kläder till imorrn.
*Nu ska jag se fiilm. Pusshåj =*


All I ask of you

Tiiisdag, andra dagen på min sista vecka på dagis =(.
Barnen är förjävligt söta =)

Jag började vid åtta och "jobbade" till fyra. Komme hem och gjorde
mat till mej och johan (makkisar och biffar). Tog sedan tjugo över fem bussen
till stan. Jag och min långa vän Sandra for och badade på Edda serru. Vi simmade
tjugo vänder låssas vi (A) och lekte som småbarn i tre timmar. OCh gissa vem vi
stirrade ut dregglande i en timme? Jo ingen minde än fett asfrächa BROLLE. Fy och
fan så jävla fräch <3.
Klockan åtta komme Sandras papi och hämtade oss. Sandra körde hem, jag trodde jag
skulle dö eller nått xD. Men jag komme mej hem iallafall och tur är väll de =)
Nu ska jag typ plugga eller nått.

Pusshoj=*



Jag hittade en fin bild på
Carro som jag bara måste
visa =P. Puss, jag vet
att du älskar mej gumman <3

Seasons in the sun


Inte direkt igår ska du veta, men de värsta är att jag är fyra månader äldre xD

Almost here

Måndag- Sista veckan på Pärlan =( Jag är lite smålessen =( Hur ska jag klara mej utan alla söta barn och alla härliga fröknar? jadu, de vet jag inte.
Började nio i morse, det var ganska skönt med sovmorron vill jag lova =). Dagen spenderade jag på dagis med alla sötasöta barn, vi var ute och brottades, byggde med pärlor och påskpysslade =) kul vare =). Slutade halv fem, kom hem och kollade på när mamma gjorde mat i en timme xD. Satt sen  vid datan och tjurade till halv åtta då jag frågade om Sara skulle med ut och gå. Vi gick broarna runt och avslutade med bullfika hemma hos mej (A).
Pratade nyss massa skit min Sandra och bestämde att vi ska fara och bada imorrn=)
Pösshoj =)

Unbreakable

It's us against the world
You and me against them all
If you listen to these words
Know that we are standing tall
I don't ever see the day that
I won't catch you when you fall
Cause it's us against the world
 




The joker

Fredag: Skola, jippi jättekul. Ingen av datorerna funkade på hela skolan så jag och Sandra fick inte jobba på vårat arbete :/. Så jag hade inte behövt vara på skolan förrän typ halv tolv =(. Dagen fortsatte med BF och Svenska. Vi hade inte sista lektion så vi slutade typ halv tre. Då for jag och Sandra till Atorp och Per. Kvällen tillbrignades i Pers kvarterslokal med fet saker och film =) Vi somnade tragist nog halv tolv xD

Vi åtta var jag och Sandra uppe dagen efter. Det var Peris förelsedag förstår du=) Han väcktes med att bli slagen av kuddar och fick vatten på sig. hehehe (A) Vi drog upp han på en stol där Sandra blekte hans hår.


Sen gick vi över till Peris hem och Glenn och Emil var där och åt frukost. Emilia och Macke kom och Emilia började sminka Perstackarn xD. Sen bar det av med en lokalare till stan =P Där fick Per gå på bokia och fråga om Kamasutra böcker. Sen fick han gå till Gina och köpa spetstroser och sist for vi in på Partaj och Per fick köpa vad han ville. Han köpte handbojor, ögonbindel och sex tärningar. När Per nöjd kom ut från Partaj gick vi och åt på frasses.


Klockan tre skulle vi vara tillbaka hos Peris för hans släkt skulle komma, men vi var för redan vid typ halv ett eller nått sånt för vi orkade inte vara kvar på stan. Vid någon gång efter tre komme Peris släkt och vi fikade och han fick presenter. Vi eller jag busade men Pers lillebror och Glenns lillebror, inte lugna killar vill jag lova xD 
Dom for hem typ klockan sea och då komme annat folk=)


Emilia, Macke, Tobbe, Emil och Emme kom, vi skulle ha förfest dära för att senare dra på krogen. Kvart i nio gick jag Emilia, Macke, Tobbe, Emil och Emme in till stan (sandra och peris skulle inte vara med). Det tog typ hundra år att gå och vissa folk var fulla som fan. Men kul vare iallafall =P. Vi gick till Olles men på busstation lämnade vi Emil och Emme för dom skulle hem. 
Inne på Olles var det DÖTT. Så vi gick på Frasses och åt pommes <3. Sen gick vi tillbaka. Men då ville Emilia hem. och det  vart som hon ville. Vi tog taxi till Macke (hon betala) och gick och la oss. Men jag var pig så jag frågade min nya vän Johan om han kunde skjutsa mej till Atorp och Sandra och Peris. Det kunde han =). Min saknde vän Carro stog ute och väntade med mej tills Johan kom. Sandra och Per låg och sov när jag komme dit, men jag typ väckte dom och jag och Sandra låg och skämtade jättedåliga vitsar och skrattade sönder.  




Per fick som tur var färga om sitt hår.
För han ska ta körkortet nästa vecka och vill nog inte ha pissgult hår på kostet xD

Färger i en vind

Okej nu vart jag jätte lessen, jag skrev typ nyss ett jättelågt inlägg men allt försvann =(. Men jag ska försöka komma ihåg vad jag skrev =)
Det började med: Idag är det första April. Någon som blivit lurad? inte då jag =P. Någon som gick på Norrans bus? Att det skulle bli förbjudet att snusa eller ens visa en snusdosa på stan xD hahah gud vad jg skrattade åt det xD Jag hade hoppats att det skriftliga nationella provet i svenska jag hade idag hade varit ett aprilskämt. Men det var det ju såklart inte =(, Det skulle ta 6 timmar att skriva. För mej tog det 1 1/2 xD. Det första halvtimmen kollade jag på när alla andra skrev. Jag var klar klockan 10 och då gick jag och sandra och irrade runt på skolan och fördrev tiden til det vart lunchdax =P Jag sandra och emilia hade en riktig mysig lunch, det var vintersoppa, jag hade hoppats på att det skulle vara snöstjärnor eller något sånt i. Men det var det inte =/. Så det blev en macka lunch =P.
sen drog vi till stan men Erika, Malin och Linneá. Vi irrade runt på stan, besökte Partaj typ 3 gånger =P. När alla utom jag och Sandra hade dragit vart det shoppingdax =D. Jag köpte upp typ 1000 spenn =/ det kändes xD
Komme hem halv 4, då satt johan och hans jibbers och fikade, så jag passade också på =) gott vare, skyndade mej sen att städa för att Sandra skulle komma, men hon kom inte för hon fick inte skjuts =(.
Sen satt jag hela kvällen vid datan och såg på snygga killar i skumma filmer, jag provade också på att spela WOW men fille xD hahaha han tyckte att jag sög på det tror jag, för jag skrek typ hela tiden xD
Jeansjacka
Tröja
Skor
Hårfärg
Örhängen
Pusshoj<3








Life is beautiful

1 april
1 år


Honey <3


RSS 2.0