Is´t true



Ojoj Idol ikväll inte lungt vill jag lova. typ alla var fett amazing men ERIK, fy fan så jävla bra! <3
Om han inte går vidare så lovar och svär jag att jag slutar se idol. Dessutom så var ju ROBIN BENGTSSON är<3 kvällen är räddad=)


Forget her



Har inte haft tid att skriva i helgen så har kommer min helg=)

Fredag: Tog halv nio bussen från stan till Bergsbyn för att sova =). Hade haft APU hela torsdagnatten=) Hoppade av bussen i Bergsmyn dåra och gick med min tunga väska till min Jenny och deckade på hennes soffa. DÅ var klockan nio. Vaknade av att hon ringde och väckte mej halv två. Sen gick jag typ runtrunt i huset och väntade på att hon skulle komma hem så jag kunde börja fixa till mej. Skulle på personalfest på kvällen. Hon kom hem och sminkade mej och fixade mitt hår. Hon gillar att göra det =P. Halv sex sjkutade min faster mej och Nicke till Cafe KAjutan där vi skulle ha personlfesten. Vi åt gott och drack gott. Det var en riktig mysig förfest=). Sen kom Per och hämtade mej, skulle till Nico=). Var hos henne typ en timme sen STATION. Kvällen var hur mysig som helst och nästa alla man kännde var där=) Kvällen slutade med en go´macka på subway sen kom mamma och hämtade mej=) Somnade vid halv 3 =).


Lördag: Steg upp med tuppen eller klockan halv 8 för att duscha och sen bar det av på räsermoppen till min APUplats=). Myste men barnen där och sen kom mi familia och vi for till Lövånger för att vara med släkten. Vi åt surströmming, mums=). Alla tanterna fick lite för mycket att dricka så dom var väldigt glada=). Var hemma vid 11 och satt och spelade sims fram till halv 4 =].


Söndag: Vaknade av att mamma var jättesur på mej, ingen aning vad jag har gjort =O. Hjälpte henne med att göra mat och klockan 4  var det dax för APU igen. Det hände inte mycket. Alla barnen var typ sjuka så de kunde inte göra så mycket. Vi såg mest tv typ. For hem 9 och såg Kyle XY<3.   

Heart heart heartbreak



Måste bara berätta om en av alla mina drömmar jag drömde inatt. En riktig mardröm enligen mej=(.
Jag drömde att jag var i stan eller untanför stan på en äng. Det var en jättefin dag och jätte varmt och soligt och massa fina blommor överallt. Jag tittade mej omkring och då såg jag ROBIN BENGTSSON och JOHAN PALM komma gående hand i hand över en kulle, dom stannade mitt på kullen så att alla som var på den där ängen kunde så dom och helt plötslkig började dom pussa varandra och hålla på. Sen hoppade min dröm och som kom gående på den röda mattan för de hade varit på någon premiär och alla papparatzis var helt galna och tog massa bilder och någon frågade dem om de va tillsammas. Robin Bengtsson kollade djupt i Johan Palms ögon och sa eller skrek ut att dom var det och hur mycket han ölskade Johan och att han var hans själsfrände och massa sånna saker.
Typ den mardröm i mina ögon =(

I´m so over you



Lördag: Vaknade typ klockan 8 och åt frukost sen bra det av till Kåge klockan 9 för att hoppa en i en annan bli och åka i räserfart till Pite. Vi badade och åt glass i typ fyra timmar tills vi inte orkade någe mer. Innan vi for köpte jag och peris var sin cider och jag och sandra började förfesten klockan 2 i pers bil xD. Vi for runtrunt i pite för att sandra trodde att hon visste vart dollarstore var, men de visste hon inte xD men jag och per hittade tillslut=). Vi åt mat på frasses och sen bar det av hem till Per. Hemma hos per fixade vi till oss och sen körde vi och hämtade emilia och michan. Kvällen spenderades i baksätet på bilen och på CK parkeringen. Kul kväll vare iallafall och inte mycket nykter=)


Baaaad =D

Partykepsn

Söndag: Jag hade APU typ hela dagen =( inte de roligt, typ drygtdrygt. Sen så gjorde jag inget mer på hela dan förutom att sovasovasova =D

Måndag: Skola igen, ändå skönt att träffa folk=). Teckenspråk som första lektion kulkul =). Resten av den var bara tjollerlektioner. Kvart i 4 bussen hem och sen inte göra nått typ. Fick övningsköra till Ica i Kåge =/. Sen kom Sandra och Per hit och förstöde men fina bäddning i sängen  =P.

Tisdag: Teckenspråk första lektionen sen lunch=). Efter lunch hade vi lektion i 45 minuter  och sen hål i 3 timmar =(. Satt på körskolan en stund och pluggade teori sen gick jag SJÄLV på stan =(. Pratade men myskusin jenny i 100 år och sen tillbaka till skolan och ha störengelska .
APUn började klockan 4 och var drygdryg. Satt och gjorde typ all min läxa, så mycker fanns det ätt göra. Jag och min handledare gick igenom de sista jag bevöde veta som var viktigt. Fick sluta 20 mintuer tidigare så jag skulle hinna med bussen=).  


Go


Dagen har kännts typ lång men ändå kort, har iallafall hunnit med en hel dal =). Vaknade klockan 10 av att mitt rum var fett varmt så man inte kunde andas. Sen städade jag, åt lunch och fixade mej för att fara till Sandriii =). När jag kom dit smög jag in för att inte väcka Sandras mamma och vi gick till kåge skolan för att ställa några frågor till första bästa gympaledare. Vi hittade en Therese och intervjuade henne och småpratade. Vi gick in på skolan för att hälsa på Sandras mormor. Vi sa typ hej och sen gick vi. Påväg tillbaka genom skolan hittade vi min lillebror Johan i ett klassrum och skämde ut han litegrann =)=). Hemma hos Sandra sammanställde vi intervjun och sen bara chillade vi =). Jag for hem och åt mat och sen tillbaka till Sandriii =). Vi gick till ICA och köpte gottgott, vi åt vårat gottgott medans vi såg idol. IDOL I MITT HJÄRTA<3. Sen tog vi en liten prommis runt Kåge och tog typ 2 bilder, fastän vi hade tänkt ta många bilder (A). Resten av kvällen låg vi i soffan och såg tv, Dirty Dancing osv.
Nu blire att sova och peppa på imorrn=). Pite och bada, sen crusing. Vi ska ha fettnice i baksätet elr hur SJ? =)=P

New love in town



Har varit med världen bästa Sandra idag och irrat runt på kågeskolan ;). Sånt gillar vi ;)
Senare ikväll blire att irra runt i kåge och ta massamassa kort =).
Btw så var jag och såg Flickan som lekte med elden igår.
Blev bjuden på förhandesvisningen av min söta moster eller hennes grannar =S.
Den var iallafall fett bra och bör ses =)


The first one

Hooj =)
Dagen började med teckensspråk, riktigt kulkul faktiskt =) fast det äre väll alltid. Vi satt mest och kollade upp ord på datorn. Så nu tror jag att alla i gruppen kan alla fula ord som finns =P. hehe (A). Lunch, parisare. Inte jättegott men de slank ner. Sen männsikor i behöv av särskillt stöd. Fattade inte mycket av den lektionen men den var kort så de gick ändå=P. 5 minuter efter den vare Ledarskap inom lek och idrott. Hehe den lektionen visar att pojkar är mer högljudda än flickor xD. Hade hål i en timme och spenderade tiden med Carro =). Engelska sista lektionen, kul vare även om de var engelska som jag ogillar väldigt mcket =P
Åkte kvart i 4 bussen hem, satt och retades med Johans kompis hela vägen hehe skojjskojj. Har nu resten av början på kvällen gjort läxa, AWESOME, och lyssnat på music =) 
Ska vara och övningsköra nu tror jag. puss 


 


Girls don't like boys, girls like cars and money
Boys will laugh at girls when they're not funny
And these girls like these boys like these boys like these girls
The girls with the bodies like boys with Ferraris


Love drunk



Uppdateringsdax :)

Fredag: Första APU dagen och började inte förän klockan 4. Chillchill =) Fördrev tiden med att vara med lillkusin på stan och springa runt och fixa massa dricka till henna (A). Klockan 4 var jag på min APU plats och var lite smårädd fram till 9 när jag slutade =). For hem till Malin på en liten ferre =) Ingen bra idé att spela fia med hut vill jag lova, göre inte ;). Min kväll slutade på Max när Malins mamma kom och hämtade oss.

Lördag: Jag och Malin vaknade klockan 10 och fick utskällning, men det var vi kanske värda (A). Huvudet gjorde iallafall ont till tusen. Mamma kom och hämtade jag klockan 12. Hemma tväddade jah =O, duschade och försäkt bli av med baksmällan xD. Kvällen spenderades med mami och bompi, hade typ lite utegångsförbud (A).

Söndag: Har läst "Ljudet av ditt hjärta" hela dagen. PILTRE på de böckerna  <3. Nu blire nog film, palla sova =) 

Puss 



Another lover´s gone

ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON
ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON
ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON
ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON
ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON
ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON
ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON
ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON
ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON
ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON
ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON
ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON
ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON
ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON
ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON
ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON
ROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSONROBINBENGTSSON


On fire



Dagen har som varit väldigt chill=)
Åt med Jenny och Anna på Atorp,
äkkel palt/kroppkakor vare. blääää
Sen hade jag körlektion. Jag säger bara
KUUKEN. Det gick inte bra, så de blir att
öva mycket hemma =/
Resten av dagen har spenderats i mitt
rum med långa telefonsamtal från peops
kul att ni hörde av er =P 
Nu väntar jag på att Idol ska börja=)
De är så kul att det har börjat om igen =)

Saknar min Sandra</3
Puuss


Twenty-Four

  

Klockan är kvart i 11 och jag har inte tagit mej ur sängen än =p
Känns det bra att vara ledig eller? =P
Ska till Atorp och äta med Jenny och sen dryga på stan
tills klockan ett då jag har körlektion =) 
Körkortet here I come i snigelfart =P 
Men det blir av, om ett tag =P 
Teorin är nog det tråkigaste jag har läst, men man måste ju. 

 

Seasons in the sun

HAHhaha SÖÖT =)




Have you ever been in love



Pluggandet är klart, tog inte så lång tid som jag trodde =D.
Jag vart glad =)
Men jag tror det är mina tabletter som gör att jag blir glad=)
Det kan vara så, eller troligt vis vara så =P







Switchfoot och Westlife i mitt hjärta


Happy go girl


Hemuppgifterna here I come.. not,
Har massa läxa eller egentligen 1
men då finns det ju sånna som jag
som inte kan koncentrera sig i skolan..
Aja bättre att börja så det blir klart ikväll nån gång=)

Puss jag gillar min Sandra=)


home



Dagen har varit chillidilli=).
Teckenspråk första lektionen,
lärarn var borta så vi såg nån skum film som jag somnade till xD
Annars så var dagen chill.
På BaFen satt Malin och pratade, så det vat inget gjort då xD
Lektionen efter såg vi mer film=), Coatch Carter hette den. Jättebra iallafall =D
Samhälls tror jag vi hade sista lektion sen irrade jag och Emilia runt på stan
som några yra hönns xD
Kvällen har då iallafall varit bäst=) Min Sandra kom hit och vi chillade
med mycket motion, film och skratt =) puss på dej babe <3

Nu ska jag äta chilinötter och läsa "När jag hör din röst", " New moon" you know =P
Pussgonatt =)

If only



Dagen har varit fett tråkig, som vanligt här i underbara Ersmark.
Just nu saknar jag skolan och min Sandra.
Gårdagen var betydligt händelserikare.
Jag och mamma for till typ onoff och köpte mej en
extern hårddisk (min dator är full av shit).
Resten av dagen och halva kvällen engnades till
att överför bilder och filmer.
Den andra halvan av kvällen var jag med
världensbästa Sandra och Per. Vi såg Sagan om Ringen
och bara myste =P


Broken wings


Kvällen i ersmark har suckelisuckat som vanligt, jag längtar verkligen tills jag flytter hemmifrån just nu .
Annars har dagen varit ganska bra. Sovmorron till halv 2 och drog från skolan halv 4. Chillchill =) Stan men Sandra hände sen=). Kvart över 4 bussen hem och sen chillat i mitt rum sen dess =). DET SUGER ATT BO DÄR MAN INTE HAR NÅGRA VÄNNER!!!!





It is not easy to forget
a sweet boy's face




Detta är en saga utan lyckligt slut

Gillar du någon nu? - Kanske de
Gillar du att vara singel? - Det är väll aldrig kul?
Gillar någon dig? - Skulle som inte tro det
Gillar du en kille/tjej som din kompis gillar? - Näe
Har du någon kille/tjej på G just nu? - Onej
Är avstånd ett problem? - Det beror på hur långt
Är det viktigt för dig att din kille/tjej är snygg? - Näe
Måste han/hon ha samma intressen? - Absolut inte
Kommer du alltid att vara singel? - Hehe verkar så xD
Har du bra självförtroende? - Haha den dagen xD


Ever after you



Ta mitt liv snälla, eller ta min läpp
Har fått världens munsår på min
redan svullna läpp =(

Misty blue

HELVESJÄVLAFITTDATOR, snart åker den UT!!
Ikväll har fanskapet stänkt av sig 3 gånger utan anledning!! 
NU ÄR JAG LESS


Annars har dagen varit hyffsad.
Teckenspråk första lektionen, skojjskojj=)
Stan men min Sandra och sen bajslektioner, 
hål i almost 2 timmar =/, 
SKOLAN SUCKS, 
Sandra du gör så jag orkar<3




 


RSS 2.0